(Υπο)σημείωση για το blog και όχι μόνο

Πλεόν τα πράγματα κινούνται αργά με την Sabrota, και σε πολλές φάσεις, αυτοκαταστροφικά! Δεν έχω ιδέα γενικώς τι παίζει στο κεφάλι μου και στην γενικότερη (α-)βιωμένη πραγματικότητα που ζω καθημερινά, αλλά ένα είναι σίγουρο: αλλάζω χωρίς να μπορώ να δώσω τον ορισμό της αλλαγής αυτής. Πλέον ελάχιστα έχω την διάθεση να γράψω, αλλά όταν αυτό συμβαίνει… ε, συμβαίνει. Εξακολουθεί να μην έχει τελειώσει τίποτα εκτός από τα μπουκάλια αλκοόλ δίπλα μου και τον καπνό. Ούτε καν εγώ δεν είμαι ο/η ίδιος/ίδια που ήμουν εκείνον τον Οκτώβρη του 2012 που άρχισαν όλα. Είναι πάντως γεγονός ότι ο χειμώνας αυτός θα είναι καθοριστικός, φυσικά δεν μιλάω μόνο για μένα. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τίποτα, ούτε γύρω μου, ούτε μέσα μου, έρωτες σκάνε και «φεύγουν», σκέψεις, εικόνες, αλλά αυτά δύσκολα μπαίνουν στο χαρτί. Οπότε δουλεύω με τα υπόλοιπα που (δυστυχώς) είναι λίγα ή σχεδόν λίγα.

Τα πάντα λοιπόν συνεχίζουν αν και μεθυσμένα, τσακισμένα, ή απλά διάσπαρτα, με εκείνη την γεύση χολής και αηδίας αλλά και με την υπέρτατη χαρά νέων συντρόφων/σων (παρέα με τους/τις παλιούς/ες) που παρόλο τον ζόφο, έκατσε τελευταία να πλησιαστούμε: Felicia, Αλεξάνδρα, Άρης, Ιφιγένεια, Σοφία, Τίμη, Νίκη, Ζαφειρένια, Εύη, Νίκος, Χριστίνα, Leo, Netocka, Γιώργος, Λουκία, Μάρω, Βαγγέλης. Φοβάμαι ότι ίσως ήρθαν αργά, αλλά τελικά εκείνοι/ες με αφορούν. Η φωτιά του πολέμου μέσα μου πλέον έχει κοπάσει, μαζεύω τα κομμάτια μου μέσα σε μια ησυχία σχεδόν θανάτου, έτσι, μπας και βγει άκρη (που δεν).

Πίνω στα ταξίδια, στις μεγάλες αιρέσεις και στους ακόμα πιο μεγάλους έρωτες! Σκορπάω τις εναπομείνασες χειροβομβίδες μου, χωρίς αίμα, έτσι για «αλλαγή» και ξεχειλίζω από συναίσθημα! Αλλάζω σασί, όνομα, προορισμό, ιδιότητα, σκέψη και αυτοτσακίζομαι στα πελάγη του ανέφικτου μονολογώντας… ελευθερία…

Ξημέρωσε… Κατεστραμένη μέρα…

Advertisements

~ από Karl Axegrinder στο 03.11.2014.

Πες...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: